logo
Fænø Design
Fasanvænget 483
DK 2980 Kokkedal
T  +45  2235 1366
design@faenodesign.dk

Profil

Vi leverer alle former for digitalt grafisk design i høj kvalitet til en lang række offentlige og private kunder. Vi skaber og udvikler virksomhedens visuelle identitet, kommunikation og design. Webdesign, logodesign, designmanualer, komplet visuel identitet og alle slags tryksager.

Herluf Trolles Torv

Søhelten fra svenskekrigene admiral Herluf Trolle har stået model til det nye logo for Herluf Trolles Torv i Hillerød. Herluf Trolles Torv er et helt nyt center i Hillerødsom består af 2.400 kvadratmeter specialbutikker, torv og 32 nye ejerlejligheder.

Herluf Trolle var en dansk admiral og søhelt, gift med Birgitte Gøye og ophavsmand til Herlufsholm.

Med udgangspunkt i hans kontrafej har vi designet et moderne logo for Poulsens og Hansens’ Eftf. A/S.