logo
Fænø Design
Fasanvænget 483
DK 2980 Kokkedal
T  +45  2235 1366
design@faenodesign.dk

Cases

Case: Inspicos A/S

Inspicos står for Inspiration, Commitment og Simplicity og er leveringsdygtig i patentfaglig viden på højeste internationale niveau. Inspicos er grundlagt af fem European Patent Attorneys med den vision at sætte en ny kvalitetsstandard for professionel IPR-rådgivning i Norden. (IPR er forkortelse for Intellectual Property Rights – eller intellektuelle ejendomsrettigheder på dansk).

Alle Inspicos’ European Patent Attorneys har opnået autorisation ved at bestå Den Europæiske Patentmyndigheds kvalificerende eksamen. Det er en omfattende juridisk og patentteknisk prøve med en meget lav beståelsesprocent. Inspicos har den højeste koncentration af eksaminerede European Patent Attorneys i Danmark.

Fænø Design har været med fra starten og hjulpet med at visualisere et ensartet og højt kvalitetsniveau. Vi har udbejdet logo, en stærk og karakteristik designlinie og især et brugervenligt open source cms-baseret website, som Inspicos selv vedligeholder på en enkel og nem måde. Vi har desuden stået for design og produktion af brevark, visitkort, konvolutter, profilbrochure, omslagsmapper, annonce- og fotokoncept.