logo
Fænø Design
Fasanvænget 483
DK 2980 Kokkedal
T  +45  2235 1366
design@faenodesign.dk

Profil

Vi leverer alle former for digitalt grafisk design i høj kvalitet til en lang række offentlige og private kunder. Vi skaber og udvikler virksomhedens visuelle identitet, kommunikation og design. Webdesign, logodesign, designmanualer, komplet visuel identitet og alle slags tryksager.

Superfos

Superfos er et godt eksempel på redesign af et kendt brand. Hvordan det virker, opdager du først, når du sammenligner med den gamle version.Superfos var tidligere et industrikonglomerat omfattende en række selskaber indenfor produktion af så forskellige produkter som asfalt, isolering, kemi, gødning og emballage. Frasalg af selskaber og en ny strategi har på få år ændret Superfos til udelukkende, at være en emballageproducerende virksomhed med fokus på sprøjtestøbte plastemballager. Superfos er i dag førende på det europæiske marked.

Med en nye strategi som blandt andet omfattede køb af matchende virksomheder var det naturligt at redefinere Superfos brand. I denne proces redesignede vi logo og andre identitetsskabende grundelementer. I processen indgik også redesign af papirflow, tryksager, website og andet informationsmateriale.

Den nye strategiplan og profil blev af koncernledelsen introduceret for ledergruppen som efterfølgende informerede medarbejderne. For at synliggøre profilen modtog medarbejderne bl.a. en kasket, en skuldertaske og en fritidsjakke med nyt logo samt brochure med argumenter og eksempler. Sideløbende blev der i fabrikkernes produktionslokaler, kantiner og receptioner opsat plakater og infostandere med uddybende tekst og illustrationer.

I forlængelse af den interne branding, blev der arbejdet med den eksterne branding overfor kunder, leverandører, medier etc. I denne fase indgik en række digitale og fysiske emner som fx website, profilbrochure og imageannoncer.