logo
Fænø Design
Fasanvænget 483
DK 2980 Kokkedal
T  +45  2235 1366
design@faenodesign.dk

Profil

Vi leverer alle former for digitalt grafisk design i høj kvalitet til en lang række offentlige og private kunder. Vi skaber og udvikler virksomhedens visuelle identitet, kommunikation og design. Webdesign, logodesign, designmanualer, komplet visuel identitet og alle slags tryksager.

TaxiNord

TaxiNord er et taxiselskab som blev til ved en fusion mellem Lyngby-Holte Taxi og Nord Taxi. TaxiNord er et af landets største taxi-selskaber med mere end 500 biler.

I forbindelse med fusionen har vi udarbejdet en ny identitet og logotype samt et karakteristisk design til bilerne, så de let genkendes i gadebilledet.

Vigtige signaler er behagelig og hurtig bilkørsel – men ikke for hurtig! Desuden er det vigtigt, at farverne også virker om natten. Et andet krav var, at det nye logo skulle være et redesign af det grønne blad, som tidligere har været logo for Lyngby-Holte Taxi.

Bilerne er pakket ind i folie, så alle biler uanset lakfarve fremstår ensartet. Når bilerne er frikørt og skal sælges, fjernes folien og lakken fremstår som ny. Designet er tilpasset de forskellige vogntyper.