logo
Fænø Design
Fasanvænget 483
DK 2980 Kokkedal
T  +45  2235 1366
design@faenodesign.dk

Profil

Vi leverer alle former for digitalt grafisk design i høj kvalitet til en lang række offentlige og private kunder. Vi skaber og udvikler virksomhedens visuelle identitet, kommunikation og design. Webdesign, logodesign, designmanualer, komplet visuel identitet og alle slags tryksager.

B som Balslev

Balslev Rådgivende Ingeniører A/S – et dynamisk ingeniørfirma i udvikling – har valgt Fænø Design til at opgradere deres visuelle udtryk, så det kan ses, at Balslev er på forkant med udviklingen.

Logotypen er blevet redesignet og tilføjet et karakteristisk udformet B. B’et, der er unikt for Balslev, kan bruges, som det vi kalder et grafisk designelement, til at skabe en ekstra dimension i designet og dermed give ekstra styrke til Balslevs visuelle identitet.

Vi har også designet Balslevs hjemmeside, www.balslev.dk, udstillingsdesign, en serie skabeloner til Word samt diverse tryksager og illustrationer.

For at Balslev på en nem og enkel måde kan fastholde og styre deres visuelle identitet, har vi fremstillet en digital designmanual.