logo
Fænø Design
Fasanvænget 483
DK 2980 Kokkedal
T  +45  2235 1366
design@faenodesign.dk

Profil

Vi leverer alle former for digitalt grafisk design i høj kvalitet til en lang række offentlige og private kunder. Vi skaber og udvikler virksomhedens visuelle identitet, kommunikation og design. Webdesign, logodesign, designmanualer, komplet visuel identitet og alle slags tryksager.

Profil

Fænø Design er et konsulentfirma med speciale i visuel identitet, kommunikation og design. Fænø Design er en kompetent aftale­partner, der sætter fokus på kvalitet, leverancesikkerhed og udvikling.

Vi arbejder med udvikling og styring af offentlige og private virk­somheders visuelle identitet. Vi løser opgaver, som omfatter hele spektret fra analyse og konceptudvikling til digitalt grafisk design, webdesign, alle former for tryksager, skilte, biler, flag, udstillinger og designmanualer – alle emner som tilsammen udgør virksomhedens visuelle identitet. Inden for disse områder udfører vi både totalløsninger og enkeltstående opgaver – fra idé til færdigt produkt.

Hvorfor er det vigtigt at have et godt design?

Vi køber bestemte produkter udelukkende pga. af det mærke, som produktet bærer. På samme måde får vi straks en bestemt opfattelse af en virksomhed blot ved at se på virksomhedens logo, brev, website eller andre materialer – “what you see is what you get!”

Det er vigtigt at sende de rigtige visuelle signaler, fordi det visuelle udtryk er en stærk parameter i en kundes købsbeslutning. Et rodet og inkonsekvent udtryk er et signal om en rodet og inkonsekvent virksomhed! Vi skuer hunden på hårene på trods af det gamle ordsprog om, at det netop er det, man ikke skal!

Vores løsninger er altid strategisk funderet i kundens grundlag og udføres i tæt dialog med kunden. Vi betragter os som samarbejdspartnere i ordets bedste betydning og lægger stor vægt på også at fungere som sparringspartnere.

Fra Due til Fænø

Fænø Design er den naturlige fortsættelse af Due Design, etableret i 1975 af Hans Due. I 2005 blev det planlagte generationsskifte en realitet og kreativ direktør og partner igennem mange år Klaus Fænø overtog Due Design, som skiftede navn til Fænø Design.

Gennem årene har vi løst opgaver for en lang række offentlige og private virksomheder.